Passa al contingut principal

Totoro es multiplica o es divideix

Bé, què puc dir?
Sempre després d'un concert passen aqueixes coses.

S'altra meitat de Totoro va veure sa gravació de Sa Rocketa i no li va fer cap gràcia. Ho va veure tan malament que té sa idea de canviar sa formació d'arrel o deixar-ho anar.

Abans de continuar diré que jo no he vist s'actuació encara. Ni aqueixa ni sa d'es Rara Avis així que no puc opinar del que ell ha vist.

Sa idea seria afegir gent per fer Totoro un grup "estàndar" sense tanta experimentació en principi. A mi no me fa res afegir gent. Podriem provar què passa, nous aires però lo de tallar sa experimentació és més fotut, però bé, hauriem de mirar com va.

Lo que ya sí és un poc més difícil d'acceptar per a mi és es fet d'afegir un cantant.
Hem estat xerrant de sa possibilitat de que jo passi a tocar es baix. És més dur per mi però es pot fer, afegir un guiterra soliste, no estic completament d'acord però es pot mirar, coristes: res a dir i un cantant. Ai! Aquí ja no hi combreg.

Què passa? Jo m'ho pas de conya pegant bels, mentre toc un instrument. M'hes igual quin perquè li posaré sa mateixa força però en es final m'he adonat que a sa pitjor de ses possibilitats, jo quedaria tocant es baix i res més. Que no seria una pega si fos així des de es principi.
Mai he dit que canti bé. Mai he dit que pogués fer filigranes amb sa veu però m'ho pas de puta mare i crec que seria massa sacrificar canvi d'intrument i anul·lacó de veu mentre s'altre part segueix en es mateix lloc.

No dic que sigui egoiste, dic que no se'm pot entendre quan no estàs fent cap sacrifici i estàs demanant que s'altre part ho faci.

Bé, em quedat en que provariem el que poguèssim. Si no va bé, ens canssam o no funciona Totoro es dividirà per dos. Sí, dolorós però seria molt pitjor estar junt a disgust.

Són és problemes de ser només dos. Tot va bé, fins que un se cansa.
En es millor d'es cassos, podriem arribar a un punt intermitg entre ses nostres vissions que tampoc són taan diferents.

Quan un projecte és tan passional com el que nosaltres sempre hem fet, és normal que sigui breu però és una llàstima quan un projecte comença a funcionar, deixar-ho tot per petits problemes de forma.

Només es temps possarà ses coses en es seu lloc.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Un altre dia al món màgic de la ovej poseíd

Bon dia. De vagades tot dóna tantes voltes que mareja un poquet però no ens negareu que no és divertit. Totoro segueix caminant. Es nostre baixista oficial, encara que per problemes tècnics encara no té caricatura, s'ho està currant un munt. De vegades pensam que li donarà un atac si no es relaxa perquè s'ho pren moolt seriosament, que no és dolent, però és una afició... bé, això, que esteim contents. Ara esteim preparant un repertori de versions... fa un poc de por. A nosaltres, personalment, per sa veu... de vegades no sé si arribarem a on hauriem... però a sa primera prova va anar bastant bé... es baixista ens diu que segons quines no les coneix ni sa mare... mmm... hauriem de fer una enquesta? CiberSheep es relaxa, fa unes petites vacacions al seu planeta d'origen. Encara que això potser un poc més preocupant del que pot semblar perquè se pot estar preparant una ben grossa, o simplement s'ha adormit... Bé, això només si consideram que és projecte en e

Publicat: «Aplec de futurs»

S’acaba de publicar el recull revisat dels millors relats de n’Aman Nòlem. Es pot aconseguir a Lektu o per email (format digital o en paper): https://bit.ly/3FJjseP «Aplec de futurs vol ser un recull seleccionat de relats, contes i sèries creades … Continua “Publicat: «Aplec de futurs»”... Font Més Moixa Mental https://bit.ly/3FL6ZqT

50 Les indòmites – A la merda en Tolkien homosexual (bé)

Moixa Mental presenta: Les indòmites. El podcast mallorquí en català més caòtic i irreverent d’Ona Mediterrània. Posam la música que ens toca el cor, xerram de temes dispersos, què passa al TikiToki, moixes d’avior, tal volta ens va faltar oxigen … Continua “50 Les indòmites – A la merda en Tolkien homosexual (bé)”… Font Més Moixa Mental https://bit.ly/3vDwQzK