Passa al contingut principal

En fin...

M'han convertit en un d'aquells homes grisos (tranquils, traquils, Paco encara no ha ressuscitat) però no els hi contenta això, no, han de provar de llevar-me lo poc d'energia interestelar que em queda.

Ses dues úniques dates importants per jo (ses 'feches senyalades') eren cap d'any i sa revetlla de Sant Joan... idò, te fots! perquè em decidit amargar-te-les també.

No vull sonar massa jajo, però abans no existia el mòbil ("¿te acuerdas cuando que se escribía con todas las letras?" Encara ara s'hi escriu senyoreta!) un quedava i tothom arribava a s'hora acordada... ara, poc temps després d'aquell anunci de merda d'una marca en concret ("Para estar informado de los últimos cambios") sa gent s'ha acostumat a canviar es plans a derrera hora només perquè podem enviar-te un sms ("n pd ir ai, vnt p ksa", "n voy a ksa, ve al bar de smpre", "ellos n puedn, qdat n t muevas"). Bé, guai, me sembla de puta mare, però l'any que ve, no conteu amb jo.

Què se pot esperar d'una societat que te fa saber lo que vol abans de saludar-te. Hem canviat es pijos d'universitat "no porque yo no quiero traumas así que te tengo que decir que eres imbécil" a n'es bestià de cada dia ("quiero dos de estos") i què ha passat amb es "hola, bon dia"? No ho sé, del que sí m'en adon es que tenc més en comú amb sa padrina d'es costat que amb sa gent de sa meva edat.

Què ha passat? Duc uniforme de merda fet per un nin oriental de manco de dèu anys (sí, senyor el hem explotat com em volgut perquè "así es la competencia" i ara que venen ells ens fot, idò senyors súper empresaris: QUE VOS DONIN PES CUL, ara que són els nins a n'es que feiau cosir camisetes de marca els que venen aquí a posar en pràctica les vostres teories de comerç europeu) me censuren sa música, es queixen de que fa pudor a menjar (què podem dir també d'una societat que ara troba que s'olor de menjar és desagradable) i tenen alèrgies extranyes després d'estar tencat amb s'aire acondicionat durant tot lo dia...
Senyores i senyor, hay que tener huevos per fer-me passar fret en s'estiu, mentre duc un uniforme que faria las delicias d'en Chapulín Colorado (amb tots els meus respectes).

Però tornant a n'es principi: què vull ser de major? Lliure com quan era adolescent.
Estic fins en es collons de gent maleducada, egoista, analfabeta i amb ganes de tocar els nassos.
Però sobre tot estic cansat de que després de fer-me sentir apartat, me faci un món propi on hi estic de puta mare i venguin a destorbar i a tomar-me es castell.

Resum, punt i final: ¡A la mierda, a la mierda, a la mieeeeeerda!

Comentaris

Anònim ha dit…
no te enfades contra el mundo nen que por narizes nos toca estar.

Un saludo desde Euskadi
CiberSheep ha dit…
Kaixo Hornblower, zelan?

En el fondo, es mi forma de desahogarme.
Qué pena que lo de vivir en una realidad sea tan poco creíble...

Un saludo.
Anònim ha dit…
y bueno chabón,si no te gusta,te vas viste.(el gordo gustabo)
CiberSheep ha dit…
Hola Anonymous Said, sé que no sos el Gordo porque el negro está acá asiendo cunia, vistes. Su papá traerá algo de plata que ganó garuando en Miami, tierra de livertades y seguiremos la joda como asta el momento.

Te haconsejo mr. Said que escuchés mi Descansoterapia CD que comiensa con Silla, que e una cansion.

Va-ha-llover.

Entrades populars d'aquest blog

Un altre dia al món màgic de la ovej poseíd

Bon dia. De vagades tot dóna tantes voltes que mareja un poquet però no ens negareu que no és divertit. Totoro segueix caminant. Es nostre baixista oficial, encara que per problemes tècnics encara no té caricatura, s'ho està currant un munt. De vegades pensam que li donarà un atac si no es relaxa perquè s'ho pren moolt seriosament, que no és dolent, però és una afició... bé, això, que esteim contents. Ara esteim preparant un repertori de versions... fa un poc de por. A nosaltres, personalment, per sa veu... de vegades no sé si arribarem a on hauriem... però a sa primera prova va anar bastant bé... es baixista ens diu que segons quines no les coneix ni sa mare... mmm... hauriem de fer una enquesta? CiberSheep es relaxa, fa unes petites vacacions al seu planeta d'origen. Encara que això potser un poc més preocupant del que pot semblar perquè se pot estar preparant una ben grossa, o simplement s'ha adormit... Bé, això només si consideram que és projecte en e

Publicat: «Aplec de futurs»

S’acaba de publicar el recull revisat dels millors relats de n’Aman Nòlem. Es pot aconseguir a Lektu o per email (format digital o en paper): https://bit.ly/3FJjseP «Aplec de futurs vol ser un recull seleccionat de relats, contes i sèries creades … Continua “Publicat: «Aplec de futurs»”... Font Més Moixa Mental https://bit.ly/3FL6ZqT

50 Les indòmites – A la merda en Tolkien homosexual (bé)

Moixa Mental presenta: Les indòmites. El podcast mallorquí en català més caòtic i irreverent d’Ona Mediterrània. Posam la música que ens toca el cor, xerram de temes dispersos, què passa al TikiToki, moixes d’avior, tal volta ens va faltar oxigen … Continua “50 Les indòmites – A la merda en Tolkien homosexual (bé)”… Font Més Moixa Mental https://bit.ly/3vDwQzK